BejelentésKönyv István János grafikusművész
Honlapja

MENÜ


KÖNYV Reklám-Dekor Stúdió

A budapesti Kirakatrendező és Dekoratőr iskola elvégzése óta a reklám-grafikai, dekorációs, kiállítás rendezői és kirakatrendezői szakmában eltöltött harmincéves tapasztalattal vállalok, kirakati árurendezést, installáció és grafika készítést, boltbelső rendezést, visual merchandising munkákat, rendezvény dekorációt, kiállítási stand tervezést és kivitelezést, dekorációs festést, és egyéb kreatív grafikai munkákat.

Grafikai tervezés, nyomdai előkészítés, nyomdai kivitelezés, kis tételben is.

Vállalom hozott anyagok grafikai átdolgozását, új anyagok kreatív megtervezését.  Ön elmondja az igényeit, én elkészítem az előzetes terveket, majd együtt kiválasztjuk az Önnek legmegfelelőbbet. A kivitelezésben a legjobb minőségben és a legjobb áron kis példány esetén is állok rendelkezésére. Offset és digitális nyomtatással egyaránt.

Szolgáltatásaink

az általános reklámdekorációs megoldásoktól (matrica, poszter, plakát, ponyvareklám, cégtábla, reklámtábla, információs és világító tábla készítés, kirakatok, üzletporálok dekorálása, eladáshelyi reklám megoldások, habvágott, plasztikus feliratok gyártása) a szűkebb piaci szegmensben használt (pl. nagy felületű reklámok épülethálóval, világító feliratok, gépjármű dekoráció, eladáshelyi reklámok, kiállítási dekorációk) reklám megoldásokon keresztül a speciálisabb igények (egyedi beltéri dekorációk, díszítő és díszletelemek, 3D térhatású lenticular plakátok-reklámanyagok, légi reklámozás) kiszolgálásáig terjednek.

 

Cég emblémák, logók, névjegykártyák, meghívók, szórólapok, prospektusok, kártya és falinaptárok, öntapadó egyedi borcimkék , protokoll anyagok és egyéb kiadványok grafikai tervezését, illusztrálását rövid határidővel.

 

 

 
 


 


 


 

 

 

 


 

 

 

 Molinók,  Roll-up

A molinók dekorációs kivitelezése speciális banner fóliával vagy nyomtatott ponyvával történik. Kis súlya miatt, valamint kishelyre összetekerhető nem törékeny anyaga miatt, könnyen szállítható és kihelyezhető, nehezen megközelíthető helyeken is. Javaslom kitelepülő, vásározó kézműveseknek, árusoknak. Nem kell hozzá építésiengedély, akár a sátor elejére, a háttérbe, vagy a sátor mellé is felállítható. Konfekcionált, így zsínorral rögzíthető.

Miért érdemes engem választani?

  • mert a tervezéstől kezdve a megvalósításig nyugodtan rám bízhat mindent,
  • mert az ország egész területén vállalok munkavégzést kiszállással,
  • mert rugalmas vagyok és maximálisan igazodom az Ön igényeihez
  • mert korrekt árakkal dolgozom,
  • mert nálam Ön gyors, becsületes, megbízható munkát kap a pénzéért,
  • mert sürgős esetben rendkívül rövid határidőt is vállalok,
  • mert Önre 100% figyelem mellett 200% teljesítményt fordítok!
  • Próbáljon ki!

Remélem, elégedett lesz az általam elvégzett munkával és Önt is a folyamatosan bővülő, elégedett ügyfélkörömben köszönthetem!

Elérhetőségek:

E-mail: konyvistvan@gmail.com

Tel: 06 -74 / 486-241, mobil: 06-30/ 373- 0049

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Képgaléria

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!